Lopás

2024.07.18. 12:12

Egy garázs kirámolásából tartott haza két fiatal, amikor szembe jöttek a rendőrök

Az oroszlányi garázst még valóban könnyen sikerült kirámolnia a két fiatalnak, azonban sokáig nem örülhettek, mert hazaútjuk során szembe jöttek a rendőrök.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint két fiatalt kapcsoltak le a járőrök Oroszlányban, akik éppen egy garázs kirámolásából tartottak hazafelé. Mint kiderült, a két fiatal  olyan információt szerzett, hogy az egyik oroszlányi garázsba szinte akadály nélkül be lehet jutni. A közös elhatározást végül tett követte, így július 17-én éjszaka megkeresték a kiszemelt ingatlant.

A bejutás valóban nem volt nehéz, a helyiségből szerszámokat és hosszabbítót vittek el. Zsákmánnyal a kezükben indultak hazafelé, de pár perc elteltével találkoztak a járőrökkel. S. D. és a társa először azt mondta, egy szemetesben találták a gépeket. A további kérdések megválaszolásába azonban már belebonyolódtak, végül bevallották a bűncselekményt. A rendőrök lefoglalták a lopott tárgyakat. Előállították az elkövetőket az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában