Kábítószer

2024.07.24. 18:11

Bevásárolt amfetaminból, majd terítette az anyagot Tatabányán és Szárligeten is

Letartóztatták azt a két dílert, akik amfetaminnal kereskedtek. A két férfi letartóztatását egy-egy hónapra rendelte el a bíróság.

Kemma.hu

Kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség eredményesen indítványozta annak a két férfinak a  letartóztatását, akik amfetamint értékesítettek Tatabányán és Szárligeten. A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a Tatabányai Járásbíróság az elkövetők letartóztatását egy-egy hónapra elrendelte a bűnismétlés veszélye miatt és a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása érdekében. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a végzést az ügyész, elkövetők és védők  tudomásul vették, így az végleges.

Az indítvány szerint két szárligeti férfi amfetaminnal kereskedett. Az egyik férfi július 19-ét megelőző években több alkalommal vásárolt amfetamint nagyobb tételben. A megvásárolt kábítószert továbbértékesítés céljából eladta a másik szárligeti férfinak, aki azt fogyasztóknak értékesítette Tatabánya és Szárliget területén. A nyomozóhatóság az egyik dílertől és a fogyasztóktól is foglalt le kábítószert.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában