Nyom nélkül

2023.12.31. 09:17

Az év utolsó napjára sem került elő az eltűnt oroszlányi tervérpár

A 14 éves Zolnai Rajmond Alexnek és a 16 éves Zolnai Lénárd Sándornak november 13-án veszett nyoma. Az idősebb fiú később előkerült, ám december 14-én újra eltűnt. Az oroszlányi egyenruhások mindkettőjüket keresik.

Kemma.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, nyoma veszett egy oroszlányi testvérpárnak. A fiúk november 13-án tűntek el.

Közülük a 14 éves Zolnai Rajmond Alex november 13. óta nem is adott magáról életjelet. Ő eltűnésekor szürke melegítőnadrágot és sötétkék színű edzőcipőt viselt.

Zolnai Rajmond Alex
Forrás: police.hu

Alex bátyja, a 16 éves Zolnai Lénárd Sándor szintén eltűnt november 13-án, ám az akkori körözése már nincs érvényben. Azóta azonban Lénárdnak újra nyoma veszett, méghozzá december 14-én. Az idősebb testvér 151-155 centiméter magas, vékony testalkatú.

Zolnai Lénárd Sándor
Forrás: police.hu

A két fiú jelenleg is ismeretlen helyen tartózkodik. Az Oroszlányi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a tartózkodási helyükkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-560-730-as telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában