Pótlóbusz

2023.11.11. 07:12

Még tart a legnehezebb, 2. ütem - erre figyeljenek most a vasúton utazók!

A MÁV a november 13-ától érvényes pályafelújításokról és menetrendi módosításokról közleményben tájékoztatta az utasokat.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a Budapest–Tatabánya–Győr–Hegyeshalom vonalon a decemberig tartó felújítás legnehezebb, második üteme november 17-ig tart, addig szünetel a vonatközlekedés Tatabánya, illetve Szárliget és Biatorbágy, éjszakánként pedig Tatabánya és Budaörs között. Kizárólag pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Szárliget állomáson november 14-től 17-ig a felsővezetékhálózat karbantartását végzik, ezért keddtől péntekig 8:10 és 17:40 között az S10-es vonatok rövidebb útvonalon, csak Tatabánya és Győr között közlekednek. Szárliget és Tatabánya között a felújítás miatt közlekedő pótlóbuszokkal lehet utazni – változatlan menetrend szerint.

A Biatorbágy—Szárliget között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Tatabánya—Oroszlány vasútvonalon november 18-tól december 9-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Az S12-es személyvonatok csak Tatabánya és Oroszlány, illetve Oroszlány és Tatabánya között közlekednek.

Az S12-es vonatok Tatabánya állomáson napközben:

  • Oroszlány felé a Biatorbágy felől érkező S10-es és X10-es pótlóbuszokhoz,
  • Budapest felé a Budapestre közlekedő IC pótlóbuszokhoz és a Biatorbágy felé közlekedő S10-es pótlóbuszokhoz csatlakoznak.
  • A Budaörs–Szárliget között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Székesfehérvár–Komárom vonalon november 17-ig pótlóbuszok közlekednek. A buszok Szőny-Déli vasúti megállóhelyet nem érintik.

Mint arról a  MÁV tájékoztatott, az ideiglenes menetrendi változásokról bővebb tájékoztatás a MÁVDIREKT információs szolgálatánál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon kérhető. Telekom hálózatból a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, a Vodafone hálózatból pedig a +36 (70) 499 4999 számon érhető el a MÁVDIREKT. A részletes menetrend megtalálható a www.mavcsoport.hu internetes honlapon a Vágányzári hírekben. A GYSEV vágányzári menetrendjei ezen a linken érhetőek el.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában