Összefoglaló

2023.07.05. 10:57

Videón június M1-es balesetei: folyékony szappan is folyt az úttestre

Bővelkedett balesetekben a június az M1-es autópályán is. Az útkezelő MKIF Zrt. videóban emelt ki párat. Felhívták a figyelmet a legjellemzőbb hibákra is.

Kemma.hu

Videót közölt közösségi oldalán az MKIF Zrt., válogatva a sztádákon történt júniusi balesetekből. Az M1-es autópályán például egy kamion hajtott az árokba, aminek a műszaki mentése közben egy bámészkodó sofőr nekiment egy másik kamionnak a lassan haladó sorban. A folyékony szappant szállító kamion felborult és teljes rakománya az úttestre folyt.

Egy másik esetben az M1-esen baleset miatt torlódtak fel a járművek, amit egy figyelmetlen sofőr nem vett észre és az előtte lassító kamionba rongyolt. Mint azt az útkezelő kiemelte, bár ezúttal kamionokkal példálóztak, de a nagy melegben bárkit megkörnyékezhet rosszullét, ingerültség, figyelmetlenség, fáradtság. Főleg azokat, akiknek a munkája a vezetés, vagy munka miatt közlekednek sokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában