Bekattant

2023.03.06. 06:31

Tanúk meghallgatásával folytatódik az élettársát megbilincselő tatabányai férfi ügye

A bekattant tatabányai férfi rendszeresen bántalmazta élettársát, az is előfordult, hogy napokig dolgozni sem engedte menni.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint március 8-án folytatódik a tárgyalás annak a tatabányai férfinak az ügyében, aki rendszeresen bántalmazta, többször be is zárta élettársát. A tárgyaláson tanúk meghallgatása várható.

Egy tatabányai családi házban élt a férfi és a nő. A korábbi években a vádlott betegsége miatt pszichiátriai kezelés alatt állt, azonban a gyógyszerek
szedését abbahagyta. 2021. áprilisától a magatartása megváltozott, egyre agresszívebbé vált, dühkitörések, furcsa viselkedés jellemezte, élettársát mindenért megalázta, szidalmazta.

2021. április elejétől rendszeresen fenyegette meg a nőt azért, mert nem akart az ő tanítása mellett küzdősportot tanulni, majd miután a házba befogadta korábbi munkatársát és jó ismerősét, féltékenységből őt is megfenyegette. 2021. április második felétől rendszeresen bántalmazta az élettársát, harcművészeti tevékenységhez használt eszközökkel ütötte meg, illetve rugdosta őt. 

2021. május 11-én a nő távozni akart a férfitól, ezért őt egy fanyélre zsinórral felerősített fagolyóval homlokon ütötte, majd a lábát alóla kirúgta, melynek következtében elesett és elvesztette az eszméletét. Ezután a vádlott a földön fekvő élettársát tovább ütlegelte, majd a hajánál fogva berángatta a házuk teraszára, ahol egy székre ültette, majd egy síbottal a hátára ütött, és felrúgta a székkel együtt.

A férfi több alkalommal bezárta a nőt, a kulcsot elvette, napokig munkába sem engedte. 2021. május 13-án a sértettet a kezénél fogva a konyhaasztal lábához bilincselte, és 15-20 percen keresztül nem engedte el. A másik sértettet szintén az asztal lábához bilincselte, letérdepeltette, és az általa megszabott "légyfogó játékra" kényszerítette.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában