Letartóztatás meghosszabbítása

2022.12.16. 12:17

Eladta miatta a házát a bábolnai nő, a társkeresős csaló azóta rácsok mögött van

Kemma.hu

A többrendbeli csalás bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség ismét indítványozta, hogy meghosszabbítsák annak a férfinek a letartóztatását, aki internetes társkereső oldalakon megismert nőknek okozott kárt.  A férfi a karácsonyt és a szilvesztert biztosan a rácsok mögött tölti, jelenlegi letartóztatása ugyanis január ötödikéig tart. Ezt akarják most megtoldani, még két hónappal, így Valentin-napokor sem hódíthatna és verhetne át még senkit. Pont ettől tartanak egyébként, illetve attól, hogy megnehezítené a bizonyítási eljárást. 

Az indítvány szerint a férfi tíz nőt ismert meg internetes társkereső oldalakon,  mindegyiket tévedésbe ejtette, és nekik különböző összegű kárt okozott. A legrosszabbul, mint azt megírtuk, az a bábolnai nő járt, aki a saját házát is eladta, és több mint tízmillió forintot utalt át a férfinek, de másokat is milliókkal, illetve százezrekkel gombolt le. Összesen tíz asszony járt pórul a szélhámos és egészen elképesztő hazugságai miatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában