gyilkosság

2020.10.19. 14:14

Nem engednék szabadon a férjgyilkos tokodi nőt

A megyei főügyészség indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását annak a nőnek, aki áprilisban szúrta halálosan szíven férjét.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint emberöléssel gyanúsítják az 54 éves tokodi nőt, aki egy veszekedés után leszúrta a férjét.

Forrás: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a megalapozott gyanú szerint az ittas állapotban lévő 54 éves nő április 19-én 17 óra körüli tokodi lakóhelyükön előzetes szóváltást követően egy 8,5 cm pengehosszúságú késsel szívtájékon szúrta a szintén ittas férjét. A sértett a szakszerű orvosi ellátás ellenére a szúrás következtében a helyszínen életét vesztette.

Emberöléssel gyanúsítják az 54 éves tokodi nőt, aki egy veszekedés után leszúrta a férjét
Fotó: police.hu

A nőt emberölés miatt gyanúsítottként hallgatták ki a megyei rendőr-főkapitányságon. A nővel szemben 2006-ban is folyt büntetőeljárás súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt. Akkor az egyik fiát szúrta mellkas kis-közepes erővel, több alkalommal.

A nőt április 22-én tartóztatta le a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája. A főügyészség indítványát tett arra, hogy a letartóztatást további 3 hónappal, 2021. január 22-ig hosszabbítsa meg a bíróság, mert továbbra is fennáll a veszélye annak, hogy a gyanúsított szabadlábra kerülés esetén újabb bűncselekményt követne el.

Az ügyészi indítványról a nyomozási bíró a nő kihallgatását követően fog dönteni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában