Születésnap

2024.09.10. 15:13

Így ünnepelt a sztárpár: három éves lett szerelmük gyümölcse

Bár nyáron arról szóltak a hírek, hogy válik Kunu Márió és felesége, Kunu Alexandra, úgy néz ki mégis sikerült kilábalniuk a nehéz időszakból és közösen ünnepelték szerelmük gyümölcsének születésnapját.

Kemma.hu

A gyönyörű tatabányai influenszer, Kunu Alexandra és énekes férje, Kunu Márió nehéz időszakot tudhat a háta mögött. 10 évnyi házasságuk veszélybe került, ugyanis az énekes közösségi oldalán egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban meglehetősen sokatmondó képernyőkép jelent meg egy beszélgetésről, amit az előadó egy másik nővel folytatott. A fotót vélhetően véletlenül posztolta Márió, és hamar törlésre is került, ám a rajongói nagy része ennek ellenére is látta.

A pár hosszas csend után végül közösségi oldalán szólalt meg először. Akkor Kunu Alexandra úgy nyilatkozott, hogy bár nem fogadja el férje cselekedetét, gyermekükre való tekintettel folytatják a házasságukat. Úgy néz ki, hogy a pár jó döntést hozott, hiszen a megosztott fényképek alapján csak úgy sugároznak a boldogságtól. 

Kunu Alexandra legújabb posztjában például közös gyermekük harmadik születésnapjának ünneplését mutatta meg a rajongóknak, a képek alapján pedig a lehető legnagyobb szeretetben ünnepelt a sztárpár. A születésnapon a családon kívül a híres rapper, L.L. Junior is részt vett, de pókember és Amerika Kapitánya sem hagyhatta ki a bulit. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!