esztergom

2018.10.28. 06:36

Három nap alatt lezárták a nyomozást a kocsifeltörők ellen, akiket egyetlen sofőr kapott el

É. Gábor és K. Richárd olyan kocsit tört fel, amiben volt riasztó. A tulaj gyorsabban reagált, mint ők, így a duó gyorsított eljárásban kerülhet bíróság elé.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Az esztergomi rendőrök befejezték azon gépkocsifeltörők ügyének vizsgálatát, akikről ezen a héten a Kemma.hu is beszámolt. A rendőrség az iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek már meg is küldte.

Egy esztergomi parkolóban álló kocsi ablakát törte be a 29 és a 31 éves férfi október 24-én este. A riasztó hangjára az autó tulajdonosa is a járműhöz sietett, majd am két férfit visszatartotta és azonnal hívta a rendőrséget. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták É. Gábort és K. Richárdot.

Kiderült, hogy egy másik, szintén a parkolóban álló személygépkocsi ablakát is betörté. A gyanúsítottakat előállították, és jármű önkényes elvétele bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellenük, őrizetbe vételük mellett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában