jótékonyság

2018.01.24. 11:04

A 30Y zenekar licittel támogatja az izomsorvadással küzdő Ábrist (videó)

A népszerű 30Y együttes tagjai is a gerincvelői izomsorvadással született Ábris ügye mellé álltak. A rajongók különleges ajándékokra licitálhatnak.

Sz. Sz.

Ábris harcol, és nyerésre áll

Forrás: BJAbris Fight for life

A másfél éves Béry-Januskó Ábris betegségével folytatott kemény küzdelmét tavaly rengeteg jótékonykodó támogatta. Idén sincs ez másként, legutóbb a hatalmas rajongótáborral büszkélkedhető 30Y zenekar ajánlott fel egy cd-kből és pólókból álló ajándékcsomagot.

Ezekre az ajándéktárgyakra lehet licitálni, a befolyt összeget Ábris gyógyulására fordítják:

Az igazán elszánt rajongók vagy támogatók akár egyben is elvihetik a csomagot! Licitálni a kisfiú közösségi oldalán vagy a [email protected] lehet.

Ábris édesanyja, Flóra elmondta, hogy kisfia továbbra is nagyon szépen fejlődik és erősödik, amit az alábbi gyógytornán készült videó is alátámaszt:

Funnybunny?? Support baby Abris??❤️ www.bjabris.hu|#bjabrisfightforlife #bjabris #bjabrisfight #abrislife #sma1 #curesma #charity #fundraising #gofundme #fightforlife #baby #babyboy #babysmile #babyface #smiling #alwayssmiling #cutekids #babiesofig #babiesofinstagram #kidsofig #kidsofinstagram #instababy #babyinsta #saveabris #saveabrisbaby #saveachild #mik #nofilter

Save Baby Abris ???? (@savebabyabris) által megosztott bejegyzés,

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!