TOP 100

2023.12.20. 09:08

Az ország harmadik legerősebbje: minden, ami tudni kell Komárom-Esztergom gazdaságáról

A 24 Óra december 20-i lapszámához egy testes kiadványt, a 2023-as TOP100-at mellékeltük. Hagyomány ez a magazin, mely összegzi vármegyénk gazdasági életének elmúlt évét. A TOP100 nem egy reklámkiadvány, hanem tartalmas magazin, melyben megszólalnak a vármegye legnagyobb cégeinek, érdekképviseleti szervezeteinek vezetői. Képet kaphatunk a Covid utáni életről, az orosz–ukrán háború okozta energia- és nyersanyagválságról

Kemma.hu

De nemcsak a nehézségekről szólunk, hiszen a vállalkozások komolyan veszik a társadalmi felelősségvállalást. Az ország harmadik legerősebb gazdaságával rendelkező vármegyéjében mindenki úgy gondolja, hogy a legnagyobb gondokon túl vagyunk. Talán meg kellett húzni a nadrágszíjat, ám ez nem befolyásolta túlságosan a cégek eredményességét. 

A TOP100-ban megtalálhatják a 2022-es év legnagyobb árbevételét produkáló cégeket, öröm, hogy nem egysíkú a kép. Szinte minden iparág képviselteti magát a listában. A TOP100 magazin a Kemma.hu-n is. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!