Karácsony

2022.12.08. 18:32

Többmillió forinttal támogatta a Suzuki az esztergomi mentőállomást és a baptistákat

A Magyar Suzuki Zrt. az Esztergomi Mentőállomást és az Esztergomi Baptista Gyülekezetet támogatja karácsonykor.

M.K.

Atsumi Masato, a vállalat vezérigazgatója adja át az adományt jelképező mézeskalácsokat a gyülekezet vezetőjének, Bihari Ferencnének; balra Bonnár-Csonka Zsuzsanna kommunikációs vezető, jobbra dr. Urbán László vezérigazgató-helyettes

Fotó: Fényes Gábor

A Magyar Suzuki Zrt. két helyi szervezetet támogat karácsonykor. Atsumi Masato, a vállalat vezérigazgatója személyesen adta át az adományt jelképező mézeskalácsokat az Esztergomi Mentőállomás, valamint az Esztergomi Baptista Gyülekezet számára. A Magyar Suzuki Zrt. fontosnak tartja, hogy a környezetében működő szervezetek segítésével a helyi közösséget is támogassa. Az idén is úgy döntött, hogy a partnerei megajándékozására szánt összeget regionális intézményeknek ajánlja fel.

A felajánlott 3 millió forintos támogatással hozzájárult ahhoz, hogy az Országos Mentőszolgálat Alapítványon keresztül egy több mint 10 millió forint értékű új életmentő készülék, egy LP15-ös EKG defibrillátort adhassanak át az Esztergomi Mentőállomásnak. Az Esztergomi Baptista Gyülekezet az 1,1 millió forintos támogatásából 2023 első hónapjaiban ezer adag meleg ételt oszt ki rászorulóknak Esztergomban. Atsumi Masato mellett dr. Urbán László vezérigazgató-helyettes és Bonnár-Csonka Zsuzsanna kommunikációs vezető mindkét helyszínre személyesen látogatott el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!