Celeb

2024.07.19. 07:05

Különleges bárt nyitott Tomán Szabina, ilyen még nem volt az országban

A sikeres tatabányai üzletasszony legújabb bárja minden hölgy számára nagy segítség lehet.

Kemma.hu

Nagy bejelentést tett Instagramján Tomán Szabina. A tatabányai üzletasszony olyan bárt nyitott, amelyre még nem volt eddig példa Magyarországon. 

Amikor 2015-ben megalapítottam a Toman Dietet, egy hosszú listát írtam arról, hogy mit szeretnék még megvalósítani. Az elmúlt időszakban más vállalkozók álmait építettem, miközben félretettem a sajátjaimat. Ahogy fejlődtem, mint vállalkozó, elindultam a befektetések irányába, azonban hamar rájöttem, hogy az üzleti világban nincs helye az álmoknak

– fejtette ki bejegyzésében Szabina.

Hozzátette, hogy a nőkkel foglalkozik, értük van és velük dolgozik, 14 éves kora óta a női világban pörög. Mint posztjában írja, a Lipbar nevet kapó rúzsbár egy olyan álom, ami a saját igényit szolgálja ki elsősorban, mert sohasem találta meg a tökéletes rúzst magának. 

– Bízom benne, hogy mindenki számára egy olyan hely lehet, ahol minden nő megtalálja nemcsak a saját tökéletes rúzsát, hanem ezáltal egy kicsit önmagát is – részletezte az üzletasszony, majd köszönetet mondott minden szakembernek az elmúlt két éves munkájáért, mert nélkülük ez nem jöhetett volna létre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!