Negyedik rész

2024.07.26. 12:56

Celebtanácsok a feleségtől: szerelmi csalódások után ért révbe Horányi Juli +videó!

Juli végére ért igazán személyes hangvételű posztsorozatának. Az első, második a harmadik részben is megosztotta tapasztalatait, megéléseit és tanácsait mindenkivel, akinek már törték össze a szívét. Itt a negyedik, záró epizód, amiben egy új dalról is szó esik.

Kemma.hu

Horányi Julinak nem okoz gondot őszintén beszélni és megnyílni akár a nyilvánosság előtt. Az esztergomi várszínház igazgatójának sokoldalúan tehetséges lánya nap mint nap bizonyítja, hogy ami a szívén, az a száján. Most éppen egy posztsorozattal, amelyet a Facebookon és az Instagramon oszt meg követőivel, és amiben szerelmeiről és csalódásairól mesél, intim helyzetben, miközben kisminkeli magát. Mint barátnők egymás között, úgy mesél Juli a magánéletéről.

Az első részben élete első szerelmi kapcsolatairól és azok szomorú befejezéseiről mesélt. Csalódás, megcsalás, szakítás követik egymást a sztoriban, és bizony kirajzolódik, hogy Julival nem bánt kesztyűs kézzel az élet. A második részben elmeséli, hogy az első szerelmi csalódás után hosszú időnek kellett eltelnie az életében ahhoz, hogy újra bele merjen vágni egy párkapcsolatba. Juli a videóban nem köntörfalaz, elárulja, milyen volt az, amikor ő volt a harmadik, és miatta törték össze egy lány szívét. A harmadik részben Juli őszintén beszél arról a férfiról, akivel házasságról és gyerekekről álmodozott. Kapcsolatnak az X-faktor vetett véget. Juli bevallotta, hogy élete abszolút mélypontja volt ez a 2015-ben véget ért szerelem.

A posztsorozat negyedik részében Juli arról beszél, hogy az ember akkor tapasztalja meg a legnagyobb csodákat az életben, amikor a legmélyebben van. Horányi Juli ugyanis ekkor, amikor már „eltemette magát” találkozott a férjével. Azzal a férfival, aki megtanította őt hinni magában, és akivel 9 éve él boldog kapcsolatban és 4 éve boldog házasságban.

Juli ezt a házasságot ünnepli meg a videóban is beharangozott legújabb dalával, amelynek a címe: Te meg én. Plusz érdekesség, hogy a dal videójában ő és a férje, Dénes Viktor is láthatók.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!