Fashion Street

2024.07.24. 11:28

A szakítás miatt zárt be Galambos Bogi üzlete? Lajcsi lánya végre elárulta az igazságot

A mocsai trombitás lányának elege lett a szakításával kapcsolatos rosszindulatú pletykákból. Galambos Bogi elárulta, miért zárt be a bemutatóterme az exe tulajdonában lévő Fashion Streeten.

Kemma.hu

Mint arról a Kemma.hu is beszámolt korábban , Galambos Lajos divattervezőként tevékenykedő lánya szakított milliárdos párjával, a Fashion Street tulajdonosával, Csipak Péterrel. A 25 éves Galambos Bogi és a tehetős üzletember féléves kapcsolatuk végére tettek pontot döntésükkel.

– A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni

árulta el a Ripostnak Galambos Bogi.

A szakítás nyomán az emberek arról kezdtek el pletykálni, hogy Bogi bemutatóterme is azért zárt be a Fashion Streeten, mert Csipak Péterrel már nincsenek együtt. Sokan tudni vélték, hogy a szakításnak köze van az üzlet bezárásához. Galambos Bogi felháborodott a híreszteléseken, és úgy döntött, tisztázza a helyzetet.

– Szó sincs ilyesmiről, ennek semmi köze a szakításhoz. Ez az üzlet egy úgynevezett pop-up store volt, vagyis egy fix időtartamra béreltem ki, és már akkor tudtam, hogy meddig lesz az enyém. Külföldön ez már bevett szokásnak számít. Most volt Magyarországon a Forma–1-es Magyar Nagydíj, ezért egy olyan tematikájú bolt nyílt a helyén, hamarosan jön a Sziget fesztivál, akkor pedig szigetes kelengyéket lehet majd ott venni. Szeptembertől az egyik nagy francia luxusmárka költözik majd be, még folyamatban vannak a tárgyalások. Én magam egy nyolc főből álló csapat tagjaként béreltem ki, a társaimmal mind fesztiválokra specializálódtunk, én ruhákra, valaki hajakra. Lényeg a lényeg, az üzlet bezárásához semmi köze Csipak Péterhez és a szakításunkhoz

– zárta rövidre a témát Galambos Bogi.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!