Apának lenni

2024.06.22. 10:49

Pápai Joci: „Sok mindent elrontottam az életemben, de a gyereknevelést egyelőre nem”

A tatai énekes fiatalon lett apuka, és a mai napig igazi baráti kapcsolatot ápol a gyermekeivel, akim mindent megbeszélhetnek vele. Joci szerint ez a közvetlenség az oka annak, hogy ilyen erős bizalom alakult ki náluk a családban.

Kemma.hu

Zalánnal sokszor csinálnak közös programot

Forrás: Pápai Joci/Instagram

Pápai Joci és felesége nagyon fiatalon lettek szülők. Joci nem is érzi komolynak a generációs különbséget a családban. A tatai énekes a Hot! magazinnak mesélt nyíltan erről.

Baráti a kapcsolatom velük, hiszen nemrég ott szórakoztam, ahol most a lányom, és ott kosaraztam, ahol most a fiam. Olyan közvetlenül beszélgetek a fiammal a csajokról, a lányommal meg a szórakozásról és az azzal járó dolgokról, mint a barátaimmal

–árulta el Joci. A gyerekek, 19 éves Hanna és a 13 éves Zalán, pedig emiatt könnyedén avatja be az életükbe a szülőket.

Pápai Joci és lánya, Hanna
Pápai Joci és lánya, Hanna
Forrás: HOT! magazin

– Nagyon sokat beszélgetünk. Mindent tudunk egymásról. Felnyitom a szemüket, és feltárom azokat a problémákat, amik az életben vannak. Sosem mondtam nekik, hogy fenékig tejfel az élet. Látták, hogy mekkora harcot vívtam, mire sikeres lettem. Úgy gondolom, ez a legnagyobb útmutatás; tudják, hogy mekkora akarat van bennem, és hogy az álmaimat mennyire nem tudtam és nem is akartam elengedni. Azt is látták, hogy milyen kőkemény munkába kerül az, hogy elérjék a céljaikat – árulta el az édesapa, aki a hét minden napján igyekszik részt venni a gyerekei életében.

– Minden egyes nap együtt éljük meg a szomorú és vidám pillanatokat. Ettől is lett ilyen erős a kapocs a gyerekeim és köztem. Sok mindent elrontottam az életemben, de a gyereknevelést egyelőre nem – mondta a tatai énekes, aki szerint a gyerekei mindig is értették, mivel jár az ismertsége, és az első perctől kezdve tökéletesen kezelték a dolgot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!