Kitálalt

2024.05.11. 18:40

Berki Krisztián édesanyja elmondta az igazságot a fia halálával kapcsolatban

Berki Krisztián édesanyja a mai napig érzi fia jelenlétét. Szerinte a tatabányai celeb lelke még két év után is visszajár hozzá.

Kemma.hu

– Sokszor nézem a kaput. Várom, hogy jöjjön és nevessen – nyilatkozta Mayer Júlia Mokkában. A tatabányai celeb, Berki Krisztián ugyan két éve elhunyt, édesanyja mégis úgy látja, egyre jobban és jobban hiányzik neki fia és az együtt töltött szép pillanatok. 

Cáfolta azt az állítást, miszerint az idő mindenre gyógyírt jelent és szeretné elterelni a gondolatait. Annak ellenére, hogy nyugdíjas, gondolkodik a munkavállaláson. Az interjúban kitért arra is, hogy a botrányairól ismert Krisztián mennyire más volt magánemberként és más a tévében is.

Szó szerint játszott 

– magyarázta édesanyja, aki tudta, amint kikapcsolták a kamerákat, fia kilépett a botrányhős szerepből.

A médiaceleb két kislányt hagyott félárván. Natasát és Emmát. Egyikük a tragédia idején még csak hat hónapos volt, vagyis szinte kizárt, hogy bármilyen emlékei legyenek az édesapjáról. Nem úgy, mint nővérének, aki – nagymamája szerint – ma is olyan tusfürdőt és parfümöt használ, mint egykor Krisztián, tulajdonságaiban pedig „tiszta apja”.

Berki Krisztián visszajár hozzá

Mayer Júlia azt is elmondta, hogy a síremléknél érzi magához legközelebb a fiát, de a mai napig küld neki üzeneteket, ráadásul gyakran érzi azt, hogy a fia szelleme visszajár hozzá. Nap mint nap érzékeli a közelségét, tudja, hogy visszajár hozzá.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!