Időkapszula

2023.10.03. 17:49

Több mint 10 éves videó került elő Berki Mazsiról - látnod kell, ahogy a bikiniben focizik

A mostanában még saját követői körében is sokat támadott Mazsiról egy 2012-es felvétel került elő, amelyen még teljesen máshogy néz ki, mint most.

Kemma.hu

Az utóbbi időben a közösségi oldalak olvasói többször is olvashattak arról, hogy Berki Mazsi külseje mintha megváltozott volna, és idomai, szája, szemöldöke talán nem a régi. Volt, akik egyenesen azt írták a tatabányai származású Berki Krisztián özvegyéről, hogy szinte már felismerhetetlenre plasztikáztatta magát az elmúlt évben.

Az őt kritikusan figyelők a magyarázatot is megtalálták erre: gazdag barátja mellett Mazsi valódi luxuséletet él, így van pénze a szépészeti beavatkozásokra. Mazsi eleinte titkolta ezeket, most azonban büszkén vállalja, hogy szinte már semmi sem valódi rajta – így a bírálók, akik szerint Mazsi erre is az anyagi helyzetét fitogtatja csak.

Most egy régi, 2012-es videó került elő Berki Mazsi múltjából, amit szintén fel lehet fűzni erre a tematákéra. Ahogyan azt az Origo is megírta, a felvételen jól látszik, hogy Mazsi akkor teljesen másképp nézett ki, mint most.

A videóban Berki Mazsinak bikiniben kellett megmutatnia a futballtudását. A műsor finoman szólva sem a sportról szólt, sokkal inkább a magából sokat megmutató Mazsi testi adottságairól. A videót a linkre kattintva, itt lehet megnézni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!