Különlegesség

2023.02.17. 18:03

Berki Mazsi új szerelme egy sámán lenne? A titokzatos férfi lábujjai erre utalnak

Az özvegy friss nyaralós fotóján alig tűnt fel valakinek, hogy a celebnőnek a szoptatás után látványosan nagyobbak lettek a keblei. A nézőket sokkal inkább a titokzatos szerelmének furcsa lábujjai érdeklik.

Kemma.hu

Berki Mazsi a távol-keleten pihen új párjával

Forrás: Instagram/Berki Mazsi

Berki Mazsitól megszokhattuk már, hogy a róla készült legszebb képeket osztja meg a követőivel, és persze a luxusnyaralásai legboldogabb pillanatairól sem maradunk le. Mazsi, a Bors cikkének születésének idején éppen egy távol-keleti nyaralóhelyen ejtőzött azzal a titokzatos férfival, akivel mindössze néhány hónapja alkotnak egy párt. 

A szerelmesek mindennapjai most sétával, evéssel, edzéssel és strandolással telnek, de néhány fotó már előkerült a tengerparton való heverészésről is, írta meg a borsonline.hu. Egy ilyen fotó azonban több információt közölt a követőkkel, mint amennyit Mazsi meg szeretett volna osztani. A képen ugyanis az özvegy és új szerelmének lába látható. 

Ez utóbbi akaratlanul is vonzza a tekintetet. Valami ugyanis nagyon furcsa azokon a lábujjakon: mintha a kettes és hármas össze lenne nőve. A fotón (bár egy picit homályos) nem látszik átjárás az ujjak között, a hátteret teljesen kitakarják. A látvány azonnal beindította a nézők fantáziáját, sőt, néhányan azon a véleményen vannak, hogy ilyen lábujakkal csakis a kiválasztottak élhetnek.

Berki Mazsi, a kedvese és a furcsa ujjak az óceán partján
Berki Mazsi, a kedvese és a furcsa ujjak az óceán partján 
Forrás: Fotó: Berki Mazsi/Instagram story 

Az interneten nem is kellett sokat keresgélni, az ehhez kapcsolódó hiedelmeknek se szeri se száma. A legtöbb ősi történet azonban egybevág: akinek össze van nőve a kettes és hármas lábujja, az az életben általában táltos lesz, vagy sámán, kisebb csoportok vezetője. Kiválasztott, aki mindenképpen olyan életet él, melyet felsőbb erők, intuíciók irányítanak. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!