mindent elmondott

2021.11.06. 10:55

Megszólalt kislánya születése után Berki Krisztián: számmisztikus segíti majd a névválasztást

Berki Krisztián a közösségi oldalán jelentkezett.

Forrás: Bors

Köszönjük Nektek – kezdte bejegyzését Berki Krisztián, akinek megszületett második kislánya. Mazsi szülését az interneten közvetítették.

Az érdeklődés minden előzetes várakozást felülmúlt, a közel 6 órás közvetítés-folyam során több mint 195.000 egyedi látogatója volt az oldalnak. A világ több mint 50 országából voltak látogatóink, egészen távoli helyekről is érdeklődéssel követték a közvetítést, de a legtöbb rajongó természetesen hazai volt. Jócskán 1 millió felett volt ebben az időszakban az oldalletöltések száma

- írta Krisztián.

Hozztette, ez a kiugró érdeklődés kezdetben túlterhelte ugyan a szervereiket, azonban munkatársaik rohamtempóban rövid időn belül el tudták hárítani a problémát, így a legkisebb Berki világrajövetelét már zavartalanul nézhették az érdeklődő rajongók.

Az archívumból utólag is elérhető lesz az előkészületek minden egyes perce és további exkluzív anyagokat is folyamatosan közlünk majd

- közölte az édesapa.

Még nincs neve a kicsinek

A 3200 grammal és 56 centiméterrel született kicsi nevét egyelőre még nem árulták el, azonban több sajtóorgánum szerint is az Emmának keresztelték. A büszke apuka felháborodva cáfolta az értesülést.

Még nincs neve a gyermekemnek, mi is meglepődtünk a híreken, de azok egyszerűen nem igazak!

– mondta a Borsnak Berki Krisztián.

Az egykori Fradi-vezér azt mondta, kihasználják a törvény által adott maximális időtartamot arra, hogy nevet adjanak az újszülötteknek. Bár volt névötletük, a végleges döntést kizárólag számmisztikus szakember, Kiss Zoltán Zéró tanácsai alapján szeretnék meghozni, amihez több időre van szükségük.

Természetesen tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot a baba nevét illetően, de ez még túl korai, nem is értem, hogy mertek nevet leírni, amikor még hivatalosan nincs neve a legkisebb Berkinek

– állította a lapnak Krisztián, akit a kórház folyosóján értek el telefonon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!