Kék hírek, bulvár

2017.02.25. 05:59

Szombatra virradó éjszaka fejeződött be a műszaki mentés Pilisszentléleknél

Pénteken kora délután fordult keresztbe és csúszott árokba egy kamion. Több mint fél napba telt újra járhatóvá tenni az utat.

kemma.hu

Az erdészeti munkagépet szállító tehergépjármű vontatmánya pénteken, a déli órákban fordult keresztbe az érintett útszakaszon, elzárva azt - a jármű vontatója ugyanakkor az út menti árokba csúszott.

Az összességében mintegy harminc tonnát nyomó szerelvény műszaki mentését több település - Nyergesújfalu, Tatabánya, Esztergom és Budapest - hivatásos tűzoltói végezték, a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával. A munkával szombatra virradó éjszaka, hajnali egy óra után végeztek.

Az erdészeti munkagép, valamint az árokba csúszott vontató mozgatását és kiszabadítását a fővárosi és a tatabányai hivatásos tűzoltók darus járműveivel végezték el a rajok. A tűzoltók munkáját az erdészet szakemberei segítették a helyszínen. A baleset során senki nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!