Hírek

2006.05.13. 17:22

Herényi marad az MDF frakcióvezetője

Az MDF országos választmánya szombati budapesti ülésén egyetértett az elnökség és a frakció azon döntésével, hogy Herényi Károly legyen a párt országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője.

BAMA

A választmány egyetértett az elnökség és a frakció azon döntésével is, hogy Dávid Ibolya pártelnököt javasolják a parlament  alelnöki posztjára, amennyiben a párt lehetőséget kap a jelölésre.

Támogatta a választmány azt a javaslatot is, hogy Pettkó András  képviselőt jelölje az MDF parlamenti jegyzőnek - mondta el az országos választmány elnöke.

Katona Kálmán közölte: a választmány elfogadta az elnökség azon  javaslatát, hogy a pártból közelmúltban kilépett Gémesi György helyét az országos elnökségben Makay Zsolt, a Hajdú-Bihar megyei választmány elnöke, eddigi póttag töltse be.

Szólt arról is: a választmány legközelebbi, május 27-i ülésén  vitatja meg az MDF önkormányzati választással kapcsolatos stratégiáját.

Kitért rá, hogy a párt további terveit illetően a választmány  tagjai a jobbközép centrumpolitizálás folytatása mellett foglaltak állást az ülésen. (mti)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!