Közélet

2014.10.15. 10:07

Tétényi Éva nem tudja, mit fog csinálni

Tétényi Éva, Esztergom volt polgármestere úgy érzi, nem rontott el semmit – mondta a Klubrádió Esti gyors című műsorában.

klubradio.hu/kemma.hu

A volt polgármester a műsorban hozzátette, várni kell arra, amíg a civil kontroll elengedhetetlen lesz egy társadalomban. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Romanek Etelka, a kormánypárt jelöltje mintegy 400 szavazattal nyert Esztergomban.

Tétényi Éva elmondta, heten indultak, és az ellenzéki szavazatok szétoszlottak - ha ezek összeadódtak volna, akkor több mint ezer szavazattal több jutott volna neki. A pártoknak nem kellett ilyen típusú vezető, mint ő – tette hozzá.

A műsorvezető jövőt firtató kérdésére elmondta: nem számított arra, hogy Romanek Etelka le fogja győzni, ezért egyelőre nem tudja, mit fog csinálni a választási vereséget követően. Az biztos, hogy először pihenni fog, a napokban pedig kiállítása fog nyílni Párkányban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!