Ingatlanajánló

2 órája

A hét ingatlana: ezért a csodáért érdemes Oroszlányba költözni!

Az ember életébe csak egyszer jön el az a lehetőség, hogy olyan háza legyen, amely nemcsak belülről, de kívülről is tökéletes anélkül is, hogy hozzányúlna. Ha ehhez Oroszlányba kell költözni, akkor Oroszlányba kell költözni!

Kemma.hu

Forrás: Ingatlanbazár

Ez a ház és kert is tökéletes, az ára pedig semmi ahhoz képest, amilyen maga a lehetőség. Nézze meg a képeket, és garantáljuk, hogy egyet fog érteni!

ingatlanbazár ingatlan
Forrás: Ingatlanbazár


“Eladó az ország egyik legszebb kertje Oroszlányban! Eladó az ország egyik legszebb kertje Oroszlányban!

Oroszlány város szélén, a Bokod felé vezető úton, most elérhetővé vált egy páratlan szépségű ingatlan, amely nemcsak egy ház, hanem egy életstílus megtestesítője. A közel fél hektáros, gyönyörűen gondozott külterületi telek igazi édenkertként tündököl, ahol a természet közelsége minden nap újabb élményt kínál.

A masszív, tégla építésű ház stabil alapot ad a kényelmes, fenntartható élethez. Az ingatlan szinte teljesen önfenntartó, ideális azoknak, akik a nyugalomra, a természet harmóniájára és a függetlenségre vágynak. A gondosan kialakított kerti lugas és a nagy méretű kerti tó idilli hangulatot teremt, amely tökéletes helyszínt biztosít a pihenéshez, a családi összejövetelekhez vagy akár a meditációhoz.

Ez az ingatlan nemcsak otthona lehet valakinek, hanem egy különleges élményt is nyújt: a kert minden sarkában az esztétikum és a gondoskodás találkozik. Itt a természet szerves része az életnek, ahol a kert minden évszakban más-más arcát mutatja, és örök harmóniában él a környezettel.

Ha egy olyan helyet keres, amely egyszerre kínálja a természet közelségét, a modern életvitel kényelmét és az önfenntarthatóság lehetőségét, akkor ez a varázslatos ingatlan az Ön számára készült.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!”[...]

 

További remek lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!