Sport

2010.03.28. 09:40

Botrány a rangadón, húsz percet állt a játék

Ittas vendégszurkolók mentek fel a pályára a THAC-Várpalota kézilabda mérkőzésen. A játékot többször is meg kellett állítani.

Petrik József

Rangadóhoz méltó, magas hőfokú találkozót vívott a két együttes. A semleges szurkoló kifejezetten látványos, izgalmas meccsnek lehetett szemtanúja, de semleges drukker egy sem ült a lelátón, és ez elég hamar kiderül, amikor az ittas vendég-drukkerek már az első félidőben elözönlötték a pályát.

Ekkor 4-5 percet állt a játék. Aztán a játékrész hajrájában egy pályán történt kakaskodás után ismét a nézőtéren is kitör a balhé, amelyet egyértelműen újfent a várpalotaiak provokáltak. Ekkor a két játékvezető úgy döntött, mivel a biztonságiak nem tudtak rendet teremteni, hogy csak rendőri biztosítás mellett folytatódhat a találkozó. Ezért újabb negyedóra kényszerszünet következett. Aztán helyre állt a rend, de a zavargások a hazaiakat zavarták meg jobban.

Basky Péter szívműtétje előtti utolsó bajnokiján vezette a Tatai HAC gárdáját, amely összességében értékes pontot szerzett.
– Remélem, jövő héten „jó” szívvel gratulálhatok a fiúknak a pécsi győzelemhez – mondta Basky Péter.


Férfi kézilabda NB I. B
THAC – Várpalota 25-25 (13-10)

Tata, Eötvös-csarnok: 200 néző, vezette: Herczeg, Wiedemann.
THAC: Czérna – Kuzma 9, Bodnár 2, Kanyó Ba. 1, Hodi 2, Basky Sz. 2, Kanyó Be. 3. Csere: Kerekes (kapus), Lehőcz, Pars 2, Szám 4. Edző: Basky Péter.
Kiállítások: 10 perc, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 7/5, illetve 3/3.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!