elfogták őket

2018.10.26. 12:10

Egy sofőr elég volt ahhoz, hogy leszerelje az esztergomi kocsifeltörőket

Esztergomban két férfi betörte egy autó ablakát, azonban az autó tulajdonosa nyakon csípte őket, majd hívta a rendőrséget.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

Egy esztergomi parkolóban álló autó ablakát törte be egy 29 és egy 31 éves férfi október 24-én este. Az autó riasztója bekapcsolt, erre figyelt fel a kocsi tulajdonosa és rögtön a járműhöz sietett.

A férfi látta a két elkövetőt, akiket visszatartott és azonnal hívta a rendőrséget. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták É. Gábort és K. Richárdot. Kiderült, hogy a két férfi egy másik, szintén a parkolóban álló személygépkocsi ablakát is betörte. A gyanúsítottakat a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra.

A két férfi ellen jármű önkényes elvétele bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A gyanúsítottakat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi, hogy gyorsított eljárásban állítsák őket bíróság elé.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában