sportreality

2020.12.29. 07:39

A tatabányai taxisofőrnek kemény volt első Exatlon-napja

Balogh Ricsi, a tatabányai taxisofőr meghatotta és megnevettette játékostársait, miközben az Exatlonban számos olyan élményben volt része, amiben eddig nem.

Kemma.hu

Balogh Ricsi, a tatabányai taxisofőr meghatotta és megnevettette játékostársait, miközben az Exatlonban számos olyan élményben volt része, amiben eddig nem.

Forrás: TV2

Elrajtolt az Exatlon új évada, benne a tatabányai taxisofőrrel, Balogh Ricsivel, aki a Kihívók csapatát erősíti. Ricsi először ült repülőgépen, helikopterből ugrott ki, a Karib-tengerben úszott, a sok élmény nagy hatással volt rá és alig várta, hogy elkezdődjön a viadal maga.

Sajnos az első játéknapon nem termett babér az TV2 játékában a tatabányai taxisofőrnek. Ő volt az első, aki pályára léphetett a Kihívók közül (Szarka Ákos street workout többszörös magyar bajnok világkupa-győztes ellenében), de veszített, ahogy a következő meccsén is, amelyet Móricz Dániel magyar bajnok országúti kerékpárossal vívott.

Nem csoda, hogy a tatabányai kihívó önkritikusan fogalmazott az első csapatgyűlésen a villában, amit egyébként megszereztek a kékek Mint mondta, le kell szállnia a földre, nagy önbizalommal állt ki, de azt letörték hamar. Megköszönte, hogy a győztes csapat tagja lehet, és hogy bíztatták a társai akkor is, amikor nem ment neki olyan jól.

Azt is megjegyezte, a nap folyamán annyira szurkolt a többieknek, hogy kicsit a hangja is elment. Szavai meg is érintették a kékeket, és már előre begyakorolták, hogyan fogják őt másnap buzdítani a pályán. Viccesen meg is kérdezte, miután felzúgott a „hajrá, Ricsi!”, hogy

„Akkor most én lettem a lúzer?”

De a többiek megnyugtatták, hogy erről szó sincs.

Szobájában ülve azt is elárulta, hogy keménynek tartja az ellenfeleket, és az első játéknap nem volt egyszerű. Annak viszont nagyon örült, hogy a csapat „behúzta a villát”, és ő még jobban odateszi majd magát.

Kedden ismét nagy tétje lesz a kékek és a pirosak harcának, ugyanis karibi élményekért szállnak versenybe:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!