Hozták a kötelezőt

2 órája

Remekelt a TSC felnőtt női tekecsapata a Rákoshegy ellen

Újabb győzelmet arattak a tatabányai tekések szombaton. A TSC női csapata simán legyőzte a sereghajtó Rákoshegy II.-es csapatát a szuperliga negyedik fordulójában.

Petrik József

Bajnoki mérkőzésen emberemlékezet óta nem nyert csaknem 500 fás előnnyel a Tatabánya. Most ez is megtörtént, mivel a fővárosi rivális rendkívül gyenge napot fogott ki. Elég, ha csak azt kiemeljük, hogy már az első párban, a TSC-s Méhész Anita (593 fa) csaknem 200 fát vert ellenfelére. Ezzel a győzelmükkel a Bányász-lányok a képzeletbeli dobogó harmadik fokára ugrottak, egészen parádés, 63 nyert szettes eredménnyel.

A TSC női tekecsapata immár a dobogón
A TSC női tekecsapata immár a dobogón
Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

A TSC fölényes győzelmet aratott

Méhész Anita párja, Kovács Alexandra 497 fáig jutott, neki emiatt nem sikerült a pontszerzés. A második duóban Frank Klaudia 543 bábut döntött le, míg Németh Kinga 530 fát dobott. A hazaiak harmadik párosában Kozma Andrea 578 fát gurított, csapattársa, Sáfrány Anita pedig 553 bábut ütött le. Így azután a Tatabánya újabb magabiztosa és teljesen megérdemelt győzelmet aratott.

Az ifjúságiak is kitettek magukért, hiszen ők is csaknem 500 fával verték meg a budapesti fiatalokat. Lázár Brigitta 482 fáig jutott, amíg társa, Rabóczki Dóra 521 fát gurított. A hazaiak ificsapata jelenleg a tabella előkelő negyedik helyén tanyázik.

Teke Szuperliga, női, 4. forduló

Tatabányai SC – Rákoshegyi VSE II. 7:1 (3314:2821)

Ifjúsági lányok:

TSC – Rákoshegyi VSE II. 4:0 (1003:527)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában