Fontos siker

2 órája

A Tatabányai Vízmű SE egy gólos mérkőzést nyert meg

Végtelenül kiélezetten alakult a férfi pólósok szombati bajnokija. A Tatabányai Vízmű SE hazai medencében csikarta ki a győzelmet a fővárosi Neptun VSC ellen.

Petrik József

Az utolsó negyed döntött a TVSE otthonában. A Tatabányai Vízmű SE 8–7-re győzött a budapesti Neptun ellen a férfi vízilabda OB I./B negyedik játéknapján.

Tatabányai Vízmű SE - Eszterházy SC OB1 B férfi vízilabda (19)
20240921 Tatabánya
Vízilabda OB I. B, férfi, 1. forduló
Tatabányai Vízmű SE – Eszterházy SC Eger vízilabda mérkőzés
Fotó: Flajsz Péter Gergő FP
24 Óra
Képen: Kiss Szabolcs edző, Podhánszky Zoltán edző
A Tatabányai Vízmű SE hazai medencében győzött
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A Tatabányai Vízmű SE az első félidőben alapozta meg a sikert

A hazaiak két figyelmetlenségét azonnal kihasználta a fővárosi együttes, ám a vízműveseknek az első játékrész végére sikerült az egyenlítés. A folytatásban már azt játszották a házigazdák, amit megbeszéltek, ennek pedig magabiztos, háromgólos vezetés lett ez eredménye. Ami azonban nem tartott sokáig, mert

A harmadik nyolc percben a Tatabánya visszatért az első negyedbeli formájához, így hét-hetes állással kezdődhetett az utolsó menet. Ebből pedig már csak egy perc húsz másodperc volt hátra, amikor büntetőhöz jutott a TVSE, amit be is lőtt, és ezzel megszerezte az értékes győzelmet.

Vízilabda, férfi OB I. B, 4. forduló

Tatabányai Vízmű SE – Neptun VSC 8–7 (3–3, 3–0, 1–4, 1–0)

Tatabánya, 100 néző, vezette: Homonnai D., Fábián G.

TVSE: Szabó II. – Gombos, Böszörményi, Várnagy M., Fekete B. 4, Várnagy P., Hargitai 2. Csere: Kovács P., Vajda, Mercs, Galler, Komáromi 2, Takács G. 1. Edző: Kiss Szabolcs.

Kihasznált emberelőny: 10/2, illetve 8/0.

Gól ötméteresből: 2/2, illetve 1/1.

Kipontozódott: Dobricza, Jex (mindkettő Neptun).

Kiss Szabolcs: – A szezon eddig leggyengébb teljesítményét nyújtottuk, egy, az eredményt tekintve, meglehetősen hullámzó találkozón. Persze a legfontosabb, hogy itthon tartottuk a három pontot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!