Fájdalmas vereség

3 órája

A TVSE nagyon megszorongatta az OSC-t

A vendégek közel álltak a pontszerzéshez. A TVSE egy góllal, 12–11-re kapott ki a fővárosi VIWA OSC csapatától a férfi vízilabda OB I./B.-ben.

Petrik József

Túl vannak a szezonbeli harmadik mérkőzésen a tatabányai pólósok. A TVSE szépen visszazárkózott a VIWA OSC ellen vívott mérkőzésbe, végül azonban 12–11-re alulmaradt az esélyesebbnek tartott fővárosi együttestől.

A TVSE egy gólos mérkőzésen szenvedett vereséget a fővárosban
A TVSE egy gólos mérkőzésen szenvedett vereséget a fővárosban
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A TVSE rendkívül szoros mérkőzést vívott Budapesten

Jobban kezdett a hazai együttes, amely az elmúlt szezonban bajnoki ezüstérmet szerzett. Így a papírforma az ő győzelmük mellett szólt, ám a vendég vízművesek ebben nem akartak belenyugodni. Ennek köszönhetően az utolsó negyedben, amikor fáradni látszott a hazai alakulat, a tatabányaiak magukhoz ragadták a kezdeményezést, és nagyon közel álltak az egyenlítéshez, hiszen az utolsó pillanatokban három vendégjátékos állt szemben két OSC-sel, de ezt a ziccert már a TVSE nem tudta kihasználni.

Vízilabda OB I. B, férfi, 3. forduló

VIWA OSC – Tatabányai Vízmű SE 12–11 (2–1, 4–3, 4–3, 2–4)

Budapest, Szőnyi úti uszoda, 100 néző, vezette: Bors Dorottya, Rubos K.

Tatabánya: Szabó II. – Kovács P., Várnagy M., Fekete B. 3, Várnagy P., Takács G.1, Hargitai 4. Csere: Galler 1, Mercs 1, Vajda 1, Komáromi, Gombos. Edző: Kiss Szabolcs.

Kihasznált emberelőny: 8/4, illetve 8/3.

Gól ötméteresből: 0, illetve 2/1.

Kipontozódott: Várnagy M., Várnagy P.

Kiss Szabolcs: – Fájó az, hogy, mint legutóbb is, ismét egy góllal maradtunk alul. De a küzdeni tudásunkat így is dicsérni lehet. Ha ezt a mentalitásunkat megtartjuk, akkor hiszem, győztesen is el tudjuk majd hagyni a medencét.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában