Újabb vereség

2 órája

NB III.: a Komárom VSE egy gólos meccsen kikapott a Balatonfüredtől

Vasárnap kora délután folytatódott a labdarúgó NB III. A harmadosztályú bajnokság tizedik fordulójában a Komárom VSE 1–0-ra kikapott otthon a Balatonfüredtől.

Luter Márk

A komáromiak háza táján leginkább az edzőváltásról szóltak az elmúlt napok történései, vasárnap délután a Balatonfüred ellen volt jelenése a csapatnak a labdarúgó NB III. vasárnapi játéknapján. A Komárom VSE 1–0-ra vereséget szenvedett hazai pályán a harmadosztály tizedik fordulójában.

A Komárom VSE begyűjtötte negyedik vereségét az NB III.-ban
A Komárom VSE begyűjtötte negyedik vereségét az NB III.-ban
Forrás: Komárom VSE/Facebook

A Komárom VSE három pontot hagyott otthon

A mérkőzés egyetlen gólja a hatvankilencedik percben született, a második félidő derekán a balatonfüredi Irmes Dávid talált be, mellyel a Balaton-parti településre vitte haza a három pontot a harmadosztályú pontvadászatban.

A Komárom VSE nyolc ponttal pillanatnyilag a tizenharmadik helyen szerénykedik az NB III. észak-nyugati csoportjában.

Labdarúgás, NB III., Észak-Nyugati csoport, 10. forduló

Komárom VSE–Balatonfüredi FC 0–1 (0–0)

Komárom, Molaji Sporttelep, vezette: Muhari Gergő (Domján Dávid, Dobos Dominik)

Komárom: Ásványi – Óvári (Bartos 75.), Vukasovic, Horváth, Sandal, Köles, Tímári (Szénási 75.), Harangozó (Kubicsek 63.), Nagy Z. (Csöngei 84.), Múcska, Nagy Zs. Vezetőedző: Horváth Csaba

Balatonfüred: Iváncsics, Rédling, Farkas, Tóth (Juhász 65.), Imre, Sárossy, Mayer, Burucz, Kalmár (Berzsényi 65.), Tóth, Irmes (Szabó 79.). Vezetőedző: Szabados Tamás

Gólszerző: Irmes (69.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában