Kötelező pontok

23 órája

A Komárom VSE magabiztosan győzött a Kelen ellen

Immár túl a harmadán a labdarúgó NB III.-as bajnokság északnyugati csoportja. A Komárom VSE 3–0-ra legyőzte a Kelent Budapesten a pontvadászat 11. fordulójában.

Kemma.hu

Fontos mérkőzés várt az új vezetőedző Horváth Csaba csapatára, hiszen tíz forduló után a kiesést jelentő, 15. helyen lévő Kelen otthonába léptek gyepre a labdarúgó NB III. tizenegyedik játéknapján. A Komárom VSE régen látott magabizos, három gólos sikert aratott a fővárosban.

A Komárom VSE kapott gól nélkül verte meg a Kelent
A Komárom VSE kapott gól nélkül verte meg a Kelent
Forrás: Komárom VSE/Facebook

A Komárom VSE motiváltan játszott

Ennek megfelelően kezdtek a 13. pozícióban lévő vendégek, hiszen a tizennyolcadik percben Bartos Julián révén a Komáromnál volt az előny. Alig pár momentummal később Mohamed Remili és Kalmár Adrián is piros lapot kapott a hazaiaktól.

A második félidőben Sandal Dominik és Harangozó Olivér is betalált a vendégek részéről, így 3–0-ra győzött a Komárom VSE aharmadosztályú pontvadászat vasárnapi találkozóján.

Labdarúgás, NB III., Észak-Nyugati csoport, 11. forduló

Kelen SC–Komárom VSE 0–3 (0–1)
Budapest, Kelen SC Sporttelep, vezette: Hajdú Dávid (Csákó Patrik és Kovács Levente).

Kelen: Czerula – Kámi, Kutsera (Borisza 66.), Remili, Erdei (Vörös 75.), Borbély (Szabó 58.), Kádár, Bedővári, Danis (Pilter 58.), Pajti (Szabó 46.), Egyed. Vezetőedző: Simon Ákos.
Komárom: Ásványi – Vukasovic, Kubicsek, Bartos (Harangozó 80.), Sandal, Köles (Koch 80.), Szecsődi (Wágenhoffer 74.), Nagy, Kapus (Csöngei 61.), Múcska (Szénási 74.), Nagy Zs. Vezetőedző: Horváth Csaba.
Gólszerzők: Bartos (18.), Sandal (70.), Harangozó (81.).
Kiállítva: Remili (22.), Kalmár (23.), Kádár (90.).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!