Rossz széria

2 órája

Sorozatban harmadik vereségét könyvelhette el a KFC Komárom

Sorozatban harmadszor kapott ki az észak-komáromi labdarúgócsapat a szlovák Niké Ligában. A KFC Komárom simán, 3–0-ra kikapott a Skalica (Szakolca) otthonában.

Kemma.hu

A szlovák Niké Liga tizedik fordulójában a Skalica (Szakolca) otthonában lépett pályára a KFC Komárom. A mérkőzés a hazai körülmények között játszó Szakolca győzelmét hozta, miután 3–0-ra diadalmaskodott.

A KFC Komárom rossz szériája tovább folytatódik
A KFC Komárom rossz szériája tovább folytatódik
Fotó: Vincze Boglárka / Forrás: KFC Komárom/Facebook

A KFC Komárom alig veszélyeztette a hazai kaput

Az összecsapást a Skalica (Szakolca) kezdte jobban. Több ígéretes szakolcai lehetőség után a 41. percben a 36 éves Robert Matejov szerezte meg a vezetést a hazai együttesnek. 

A második játékrész 56. percében Nagy Martin révén megkapta második gólját a Komárom, majd nyolc perccel később Adam Morong góljával kialakult a végeredmény. 

A véghajrában büntetőhöz jutott a vendégcsapat, de nem járt szerencsével, miután Šmehyl a kapufát találta el. 

Sorozatban harmadik alkalommal hagyta el vesztesen a pályát a KFC Komárom a Niké Ligában. 

A szlovák élvonalban játszó észak-komáromi labdarúgócsapat sportigazgatója a Tatabányai Bányász korábbi legendás csatára, Vincze István „Pilu”.

Labdarúgás, Niké Liga, 10. forduló:
MFK Skalica – KFC Komárom 3–0 (1–0)
Szakolca, Mestský Stadion, vezette: Kráľovič – (Čajka, Bobko)

Skalica: Junas – Krčík, Podhorin, Kopas, Černek – Mášik (Ranko 83.), Nagy M. (Hollý 69.) – Matejov (Gaži 69.), Alves (Vlasko 74.), Morong – Leginus (Fábry 74.).

Komárom: Trefil – Šmehyl, Pillár, Rudzan, Sluka – Németh T. (Sylvestr 61.), Ožvolda (Špalek 80.) – Sliacky (Bayemi 46.), Žák, Tamás (Ganbold 71.) – Voleský (Špyrka 61.).

Gólszerzők: Matejov (41.), Nagy M. (56.), Morong (64.).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában