Vereség Zsolnán

2 órája

A KFC Komárom nem bírt a Zilina együttesével

Ismét pályára lépett a Komárom a szlovák élvonal kilencedik fordulójában. A KFC Komárom 2-1-re kikapott a Zilina otthonában lejátszott vasárnap esti mérkőzésen.

Kemma.hu

A szlovák élvonalban szereplő komáromi labdarúgó-csapatra nehéz falat várt vasárnap. A KFC Komárom egy kiegyensúlyozott mérkőzésen 2-1-re kikapott a második helyen álló Zilina együttesétől a Niké Liga kilencedik fordulójában.

A KFC Komárom csak megszorongatni tudta a Zsolnát a szlovák első osztályú Niké Ligában
A KFC Komárom csak megszorongatni tudta a Zsolnát a szlovák első osztályú Niké Ligában
Fotó: Karol Scholtz / Forrás: KFC Komárno/Facebook

A KFC Komárom nem tudta megszerezni negyedik idei győzelmét

A tabella nyolcadik helyén álló KFC Komárom korán hátrányba került a villanyfényes körülmények között lejátszott összecsapáson, miután a 2. percben Ďuriš meglepte a komáromiakat. Egyenlíteni a 48. percben sikerült Voleský révén, a folytatásban azonban ismét a hazai pályán játszó Zilina (Zsolna) talált be Kaprálik révén, kialakítva ezzel a 2-1-es végeredményt.

Szombat este 6 órakor a sereghajtó, pillanatnyilag a 12. pozícióban tanyázó Skalica (Szakolca) érkezik Aranyosmarótra a Niké Liga tizedik játéknapján.

Labdarúgás, Niké Liga, 9. forduló:

MŠK Žilina - KFC Komárom 2-1 (1-0)

Gólszerzők: D. Ďuriš (2.), Kaprálik (62.), illetve Voleský (48.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában