Küzdősportok

2024.10.16. 15:22

Szép számmal szállították az érmeket az Esztergomi Kick-Box SE versenyzői

Összességében jól szerepeltek az esztergomi kick-boxolók a Slovak Open-en. Az Esztergomi Kick-Box SE szakosztálya tíz éremmel zárta a nemzetközi viadalt.

Kemma.hu

A festői szépségű Tapoly völgyében rendezték meg az elmúlt hétvégén a 23. Szlovák Nyílt Nemzetközi Kick-Box tornát. Az Esztergomi Kick-Box SE sportolói majd öt órás utazás után érkeztek meg a csodálatos Bártfára. A két szakágban érdekelt csapatot ezúttal is Olasz Attila irányította.

Az Esztergomi Kick-Box SE összesen tíz éremmel utazott a nemzetközi viadalról
Az Esztergomi Kick-Box SE összesen tíz éremmel utazott a nemzetközi viadalról
Forrás: Esztergomi Kick-Box SE/Facebook

A Slovak Open az utánpótlás-versenyekkel rajtolt el

A szombati nyitó nap a „kicsik” küzdelmével kezdődött, ahol remekül helyt álltak a mieink. Olasz Dóra light contact-ban a harmadik helyen végzett.

Móczki Lili és Vidra Barna mindkét szabályrendszerben összesen öt mérkőzésen keresztül verekedte fel magát az érmesek közé. 

Móczik Lili light contact-ban (LC) és kick light (KL) szabályrendszerben egyaránt második lett, míg Vidra Barna KL-ban a pódium második-, LC-ben viszont a legfelső fokára állhatott fel.

Másnap a felnőtteken volt a sor

A viadal vasárnapi záró napján a „nagyok” ott folytatták, ahol előző nap a „kicsik” abbahagyták. Tóth Anna a döntő mérkőzését a második menetben KO-val nyerte a full contact szakágban.

Révai Kornél a kick light (KL) kategóriában indult, ahol két súlycsoportban is megmérette magát. -94 kg-ban a második helyen végzett, míg a +94 kilogrammosoknál bronzéremmel zárt.

Kovács Marcell szintén két súlycsoportban szerepelt licht contactban (LC), ahol -94 kg-ban a harmadik pozícióban zárt, a csúcskategóriának számító +94 kg-ban pedig felállhatott a dobogó tetejére.

Az Esztergomi Kick-Box SE tíz éremmel zárt Szlovákiában

Az EKBSE küzdősportolói három arany-, négy ezüst-, és három bronzérmet gyűjtöttek be a rangos versenyen. A versenyzőket Olasz Attila vezetőedző készítette fel a megméretésre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!