Kick-box

2024.08.30. 15:56

Esztergomi versenyző jutott döntőbe az utánpótlás vb-n

Lehengerlő formában az esztergomi küzdősportoló. A Budapesten rendezett kick-box utánpótlás vb-n a döntőbe is eljutott a fiatal tehetség.

Kemma.hu

Augusztus 26-án vette kezdetét a Wako utánpótlás Kick-box világbajnokság, melyet Budapesten rendeznek. Az esemény szombaton ér véget, addig a legjobb fiatalok mérettetik meg magukat a mérkőzések alatt. Az Esztergomi Kick-Box SE bunyósai az eseményen tesztelik tudásukat, ahol nagy eredmények is születtek a részükről. Kezdetben nehezen indult be számukra a rendezvény, az első nap Móczik Lili Light-Contact szabályrendszerben, az 50 kilogrammosoknál a 16 közé jutásért szállt harcba, ám a győzelem nem jött össze a számára.

Erős a mezőny a kick-box utánpótlás vb-n
Forrás: Esztergomi Kick-Box SE/Facebook

 Tóth Dénes az első mérkőzésén sérülést szenvedett az első menetben, melynek hatására a második felvonásban fel kellett adnia a párharcot. Vidra Barna a brit Clayton Jad ellen versenyzett, előbbi egy szoros mérkőzésen maradt alul.

Aztán jöttek a sikerek

Az első sikerek augusztus 28-án születtek az esztergomi egyesület számára, melyet Rózsa Szonja és az előbb említett Vidra Barna ért el. Teljesítményükkel mindketten kiérdemelték a legjobb nyolc közé jutást, azonban ennél a pontnál még nem álltak meg az eredmények: másnap Szonja a legjobb négy közé is sikeresen beverekedte magát, mely azt jelenti, hogy ekkorra már biztos éremszerző pozícióban járt. Barnának nem jött össze a továbbjutás, de mindent beleadott a meccse alatt.

A pénteki napon Szonja a döntőbe is eljutott, ami igazán kiemelkedőnek tekinthető.

Rózsa Szonja kezét emelik a magasba
Forrás: Esztergomi Kick-Box SE/Facebook

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában