Változás a kispadon

3 órája

Edzőváltás: Horváth Csaba a Komárom VSE új vezetőedzője

Megvan a harmadosztályú focicsapat új trénere. Szerdától Horváth Csaba a Komárom VSE vezetőedzője. Az edzőváltás után a Balatonfüred ellen folytatja az idényt az NB III. tizedik fordulójában.

Luter Márk

Izgalmas napokon van túl a Komárom VSE. Az NB III.-ban szereplő labdarúgó-csapat edzőváltáson esett túl, miután a bajnokság első nyolc fordulójában csupán öt döntetlent játszva mindvégig nyeretlen maradt. Horváth Csaba váltotta Burányi Tamást a kispadon.

A Komárom VSE edzőváltáson esett túl
A Komárom VSE edzőváltáson esett túl, Horváth Csaba az új tréner
Forrás: Komárom VSE/Facebook

Az edzőváltás után újabb feladatok várnak a csapatra

Nem kezdte túl jól a szezont a Komárom VSE, a harmadosztályú együttes első győzelmére egészen a kilencedik fordulóig kellett várni, akkor a Sopront múlta felül idegenben, 4-0-ra. A csapat kispadján az asszisztens edző, Szabó Dániel foglalt helyet a vasárnapi mérkőzésen. A tizedik fordulóban a komáromiak vasárnap délután 1 órakor a Balatonfüredet fogadják. 

Horváth Csaba az új edző

A klub Facebook-oldalán olvasható, hogy Csaba a héten kezdte meg a munkát a komáromi játékosokkal. Célja, hogy a csapatot új energiával és friss szemlélettel segítse a további sikerekhez.

A szakember korábban Mosonmagyaróváron is megfordult a másodosztályban, legutóbb pedig a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián vezetett utánpótlás-csapatokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában