NB III.

2024.10.20. 06:00

A Dorogi FC pontot szerezne a Veszprém ellen

Az ősz derekára fordulva túl a mérkőzések harmadán az NB III. A Dorogi FC a Veszprém csapatát fogadja a harmadosztályú pontvadászat tizenkettedik fordulójában.

Luter Márk

A tizenkettedik játéknapjához érkezett a labdarúgó NB III. A harmadosztályú pontvadászat észak-nyugati csoportjában a kilencedik Dorogi FC a negyedik helyezett VSC 2015 Veszprém együttesét látja vendégül vasárnap délután 1 órakor a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban.

A Dorogi FC már lázasan készül a Veszprém elleni fontos találkozóra
A Dorogi FC már lázasan készül a Veszprém elleni fontos találkozóra
Forrás: Dorogi FC/Facebook

A Dorogi FC legutóbb augusztusban nyert hazai pályán

A dorogiak megtörnék rossz hazai szériájukat, hiszen Bekő Balázs csapata legutóbb augusztus 31-én diadalmaskodott saját stadionjában, akkor a bányásznapi villanyfényes vármegyei rangadón 2–0-ra jobbnak bizonyult a Komárom VSE-nél. A Dorog egy esetleges győzelemmel akár a dobogót is célba veheti a forduló után, míg a Veszprém a három pont begyűjtésével a tabella második helyére is előreléphet a rendkívül szorosan alakuló bajnokságban.

Labdarúgás, NB III., Észak-Nyugati csoport, 12. forduló.

Dorogi FC–VSC 2015 Veszprém
Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, vasárnap, 13 óra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!