Elmaradt pontszerzés

2 órája

Kikapott a Dorogi FC Budaörsön

Hasonló erők mérkőztek meg a labdarúgó NB III. tizenegyedik fordulójában. A Dorogi FC 3–1 arányban kikapott a Budaörstől.

Kemma.hu

A hatodik helyen álló Dorog a nyolcadik pozícióban lévő Budaörsön lépett pályára a férfi labdarúgó harmadosztályú pontvadászat tizenegyedik játéknapján. A Dorogi FC nulla ponttal távozott a Pest megyei csapat otthonából, miután a hazaiak 3–1-re győztek.

A Dorogi FC négy gólos mérkőzésen szenvedett vereséget vasárnap
A Dorogi FC négy gólos mérkőzésen szenvedett vereséget vasárnap
Forrás: Dorogi FC/Facebook

A Dorogi FC góldús mérkőzésen maradt alul

A vasárnap délutáni találkozót a hazaiak kezdték jobban, miután a negyvenedik percben Fekete Olivér révén vezetést szerzett a Budaörsnek.

Három perccel később azonban érkezett a gyors válasz, Vígh Ádám vette be Schrenck Rajmund kapuját.

A folytatásban sem unatkoztak a Budaörsre kilátogató nézők, ugyanis a második játékrész első percében Balajti Ádám újra vezetést szerzett a hazai együttesnek, a nyolcvanadik minutumban pedig Tóth György biztosította be a szezonbeli ötödik budaörsi sikert, mellyel Bognár György csapata a nyolcadik pozícióba lépett előre a tabellán.

A dorogi gólfelelős, Gula Boldizsár végig a pályán volt, de ezúttal nem volt eredményes.

Labdarúgás, NB III., Észak-Nyugati csoport, 11. forduló

Budaörs–Dorogi FC 3–1 (1–1)
Budaörs, Budaörsi Városi Stadion, vezette: Erdélyi Balázs (Holpár Gergely és Turi Miklós).

Budaörs: Schrenck –  Petneházi, Szécsi, Gál, Molnár (Tóth 59.), Szamosi (Jármai 46.), Fekete (Lakatos 86.), Szedlár, Schmidtka, Sajbán, Balajti (Váradi 89.). Vezetőedző: Bognár György.
Dorog: Bencze – Kovács A. (Vajda 74.), Forgó (Ferkó M. 74.), Lénárth (Bokán Ba. 84.), Szűcs, Szerencsi (Balla 59.), Hajdi, Hoszpodár, Gula, Vígh (Barna 59.). Vezetőedző: Bekő Balázs.
Gólszerzők: Fekete (40.), Balajti (46.), Tóth (80.), illetve Vígh (43.).

Bekő Balázs - a Dorog vezetőedzője: Sajnos saját magunkat vertük meg. Az első félidőben jól kezdtünk, sorra alakítottuk ki nagyobbnál nagyobb ziccereket. Amíg mi ezeket kihagytuk, az ellenfél a semmiből megszerezte a vezetést. Erre nagyon gyorsan még tudtunk reagálni, de sajnos a második félidőt rosszul kezdtük, összehoztunk rögtön egy gólt a Budaörsnek, majd ezek után amikor kinyíltunk, kaptunk még egy gólt. Mindenki hajtott, küzdött, erre egy szavam se lehet, de tanulni kell ebből a vereségből, ennyi ziccert nem lehet büntetlenül kihagyni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!