Kötelező győzelem

2 órája

A Dorogi FC a kiesőzónában lévő Kelen ellen gyűjtötte a három pontot

Megszerezte szezonbeli negyedik sikerét a Dorog. A Dorogi FC a Kelen SC otthonában diadalmaskodott 1-0-ra a labdarúgó NB III. Észak-nyugati csoportjában.

Kemma.hu

Vármegyénk másik csapata is győzött a harmadosztályú pontvadászatban az elmúlt hétvégén. A Dorogi FC egy szöglet utáni szituációból szerzett 85. perces Balla Mátyás-féle találattal hozta el a három pontot a kieső, 15. helyen tanyázó Kelen SC otthonából.

A Dorogi FC egy hajrában szerzett góllal győzött Budapesten
A Dorogi FC egy hajrában szerzett góllal győzött Budapesten
Forrás: Dorogi FC/Facebook

A Dorogi FC a hajrában diadalmaskodott

A dorogiak a labdarúgó NB III. Észak-nyugati csoportjának kilencedik fordulójában lejátszott vasárnap délutáni találkozóján összességében idei negyedik, míg idegenbeli második győzelmüket ünnepelhették Bekő Balázs tanítványai. A Komárom-Esztergom vármegyei csapat feljött a tabella ötödik helyére. 

A vasárnapi tizedik játéknapon a hetedik pozícióban lévő III. Kerületi TVE együttese látogat a dorogi Buzánszky Jenő Stadionba.

Labdarúgó NB III., Észak-nyugati csoport, 9. forduló
Kelen SC–Dorogi FC 0–1 (0–0)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion
Dorog: Tímár – Forgó (Balla 58.), Kovács A., Szűcs (Erdey 58.), Hajdi, Vígh (Bokán 87.), Hoszpodár, Kovács O., Szerencsi, Gula (Ferkó 58.), Lénárth. Vezetőedző: Bekő Balázs
Gólszerző: Balla (85.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában