Dzsúdó

2024.09.10. 16:21

TSC sikerek a 26. Faragó Benjámin emlékversenyen

Ezúttal sem okoztak csalódást a tatabányai dzsúdósok. A TSC versenyzői igen szép eredményekkel zárták az eseményt.

Kemma.hu

Szeptember 8-án rendezték a 26. Faragó Benjámin judo emlékversenyt. Az eseményen 250 sportolót vonultattak fel, közülük három TSC versenyző első helyen végzett:  Kunyik Csanád, Vincze Anna és Gerecse Ruby nem talált legyőzőre, kiválóan helytálltak a versenyen. A rendezvényen második- és harmadik helyen is végeztek tatabányai sportolók, Szabi Milán, Dodek Bendegúz, Pokk Norisz, illetve Fehér Patrik a dobogó második fokára állhatott a nap végén. Mi sem bizonyítja jobban azt a tényt, hogy a Tatabányai Sport Club fiatalja igen tehetségesek, mint a bronzérmet nyert versenyzőik „tömege”: Szvatek Szofi, Varga Márk, Valkó Lali, Kész Medox, Kirí Attila, Baranyi Péter és Mereszíj Kelli teljesítménye harmadik pozíciót ért. 

Újabb kiemelkedő eredmények a TSC sportolóitól
Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

A sportesemény megnyitóján Salamon Zoltán, a TSC sportszakmai vezetője és Nagy György, a regionális judo szövetség elnöke mondott beszédet. Kunyik Zsolt, vezetőedző megosztotta gondolatait a megmérettetésről, mely az egyesület Facebook-oldalán olvasható.

− A TSC judokái nagy létszámmal versenyeztek, és aki nem indult a versenyen, az pedig a lebonyolításában segített. A szakosztály szülői gárdája is jelesre vizsgázott: a szülők a bírók és edzők részére készítettek tortát, süteményt. Nagy köszönet a judokái  es támogatóknak. A versenyen elismerésben részesült a TSC judo szakosztályában versenyző két kimagasló tehetség, Kunyik Botond (ifi EB 3. Ifi VB 7.) és Radovics Mihály (ifi EB 9.) −

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában