Kiütéses vereség

2024.09.02. 13:40

Szörnyű gyanú a bányásznapi zakó után: „ez tisztességtelen Gergővel szemben!”

Mint közismert, a Tatabánya kiütéses, 7–0-s vereséget szenvedett a Kazincbarcika ellen. Bencsik János országgyűlési képviselő az Opus Tigáz vezetőedzője, Gyürki Gergely védelmére kelt a közösségi médiában.

Kemma.hu

Vasárnap délután bányásznapi mérkőzést játszott az Opus Tigáz Tatabánya. A jeles napon megrendezett összecsapást a szurkolók ingyenesen tekinthették meg a Grosics Gyula Stadionban. A csapat csúnya vereségbe futott bele. A közösségi médiában is többen találgatják, hogy mi legyen a csapattal. Bencsik János is megszólalt a mérkőzéssel kapcsolatban.

Gyürki Gergelynek nincs könnyű dolga az Opus Tigáz kispadján
Az arcokon látható a mérhetetlen csalódottság az Opus Tigáz kispadján
Fotó: Hagymási Bence / Forrás: 24 Óra

Az Opus Tigáz nagyon rosszul kezdte a találkozót

A labdarúgó NB II.-be feljutó Opus Tigáz Tatabánya kiütéses, 7–0-s vereségbe szaladt bele a Kazincbarcika ellen. A Borsod-Abaúj Zemplén vármegyei rivális már az első félidő végén öt gólos előnnyel rendelkezett.

A 30 éves Gyürki Gergely 2022 júniusától a csapat vezetőedzője. A csapat az előző két szezonban az NB III.-ban szerepelt.

A tréner a klub közösségi oldalán értékelte a társaság vasárnapi, bányásznapi teljesítményét. 

– Szakmailag az első pillanattól kezdve csúszott a gépezet. Az ellenfél pedig az első három helyzetét könyörtelenül kihasználta. A 15. percben morálisan olyan mélyre kerültünk, hogy nem tudtunk kijönni a gödörből. Osztálykülönbség, vagy inkább több osztálykülönbség volt a két csapat között. Felelősségemnek éreztem, hogy kimenjek a szurkolókhoz, elnézést kértem tőlük, mert a mentalitásomtól messze állt ez a csapatjáték. Adtma két nap pihenőt a fiúknak, ezalatt mindenki gondolja át, hogy s mint lesz. Szerdán pedig leülünk, átbeszéljük a történteket.

Bencsik János országgyűlési képviselő megvédte a fiatal edzőt

– Tartok tőle, hogy az utolsó két meccs teljesítménye nem volt véletlen. Mindenki a saját embereivel szeret dolgozni, de ha beigazolódik a feltételezésem, akkor tegyük hozzá, hogy ez tisztességtelen Gergővel szemben. Egyszer már közelről láttam ilyet 1991-ben. Az egyik főszereplő Váczi Dini, a másik pedig Tornyi Barnabás volt – reagált az egyik hozzászólónak a tatai országgyűlési képviselő.

Két hetes szünet következik a bajnokságban

A másodosztályú pontvadászat 13. helyén álló együttes a válogatott szünet és a Magyar Kupa-hétvége után szeptember 22-én délután 5 órakor a Kozármisleny otthonában javíthat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában