Idegenben

2024.09.17. 06:00

Pályaválasztói jogot cserélt a Mol Esztergom és a Vasas

Hétfőn derült fény arra, hogy az esztergomi női kézilabda-csapat nem hazai pályán vívja a soron következő NB I.-es bajnokiját. A Mol Esztergom a Vasas SC elleni szombati mérkőzését a Fáy utcában játssza.

Kemma.hu

Hétfő délelőtt a Esztergom Handball közösségi oldalán tájékoztatta szurkolóit arról, hogy az árvízhelyzetre való tekintettel pályaválasztói jogot cserélt a Vasas SC csapatával. A Mol Esztergom szombat este 18 órakor nem a Suzuki Arénában, hanem idegenben, a fővárosi Amália Kézilabdacsarnokban játssza harmadik mérkőzését az élvonalban.

4J4A5003
A Mol Esztergom szurkolóinak ezúttal elég lesz a fővárosig utaznia
Fotó: Molnár Péter / Forrás: Haon

A Mol Esztergom két győzelemmel kezdte a bajnokságot

A másodosztályból feljutott Mol Esztergom a Kisvárda elleni hazai sikerével kezdte meg az NB I.-es szereplését. Elek Gábor csapata egy héttel később, a Debrecen ellen aratott bravúros győzelmet idegenben. A junior vb-ezüstérmes Faragó Lea világklasszis teljesítménnyel, 13(!) góllal járult hozzá az esztergomi diadalhoz.

Az esztergomi együttes a következő hazai mérkőzését előreláthatólag október 16-án, szerdán este 6 órakor játssza az Európa-ligában érdekelt Vác ellen a női kézilabda NB I.-ben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában