Megyefoci

2 órája

Az árvízhelyzet ellenére teljes fordulót rendeznek a megye I.-ben

Szombaton és vasárnap összesen hat mérkőzést rendeznek meg a vármegyei élvonalban. Egyedül a Sárisáp együttese nem lép pályára a megye I. hatodik fordulójában.

Luter Márk

Teljes fordulóra kerül sor a megyefoci élvonalában. Csúcs rangadóra ezúttal nem kerül sor a megye I.-ben, talán a Zsámbék-Vértessomló párosítás emelkedik ki az előttünk álló játéknap eseményeiből. A listavezető Tata a Lábatlan otthonában lép pályára.

A Tatai AC idegenben lép pályára a megye I. hatodik fordulójában
A Tatai AC idegenben lép pályára a megye I. hatodik fordulójában
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

A Sárisáp a szabadnapos a megye I. aktuális játéknapján

A Tát az eddig csupán két meccset játszó Kecskéd csapatát fogadja. Vezetőedzőjükkel vezetjük fel a hatodik fordulót.

– Sajnos aktuális ellenfelünkről sok információnk nincs, a kecskédi keret nagy részben kicserélődött, és új stáb is ül a padon, így csak magunkkal tudunk foglalkozni. Összességében nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen a bajnokság rendkívüli kiegyenlítetté vált. Természetesen nyerni szeretnénk – nyilatkozta a Tát vezetőedzője, Szabó Attila.

Ezúttal a Sárisáp együttese a szabadnapos.

Az árvíz miatt akár halasztásra is sor kerülhet

A Magyar Labdarúgó-szövetség úgy határozott, hogy minden olyan klub (akár hazai, akár idegenbeli mérkőzésre vonatkozó) halasztási kérelmét pozitívan bírálja el, mely valamilyen formában érintett az árvízi védekezésben.

A szövetség ezzel is szeretné támogatni e létfontosságú tevékenységet, illetve a döntés eredményeként egyetlen sportszervezet sem szenved hátrányt az időjárási körülmények miatt, az árvíz levonultáig.

Lapzártánkig egyik vármegyei első osztályú együttes sem nyújtott be halasztási kérelmet, így a tervek szerint mind a hat mérkőzést az eredeti időpontjában rendezik meg.

Területi I., 6. forduló:

Szeptember 21., szombat, 16 óra:

Vértesszőlősi SE - FC Esztergom

Szeptember 22., vasárnap, 16 óra:

Lábatlani ESE - Tatai AC

Ikoba Beton Zsámbék - Vértessomló

Bábolnai SE - Almásfüzitő SC

Nyergesújfalu SE - Koppánymonostori SE

DG Tát SE - Wati Kecskéd KSK

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában