Labdarúgás

2024.09.14. 11:20

Ligaértekezletet tartott az MLSZ Komárom-Esztergom Vármegyei Igazgatósága

Küldöttválasztással egybekötött ligaértekezletet tartottak Tatabányán. Az MLSZ Komárom-Esztergom Vármegyei Igazgatóságának eseményén megválasztották a küldötteket és további fontos ügyekről értekeztek.

Az MLSZ Komárom-Esztergom Vármegyei Igazgatósága küldöttválasztással egybekötött ligaértekezletet tartott Tatabányán. Az értekezletet dr. Kancz Csaba társadalmi elnök nyitotta meg, aki megköszönte a sportszervezeti vezetőknek az elmúlt évben végzett munkájukat és sok sikert kívánt a csapatoknak a 2024/2025-ös bajnoki évadra. Immár hagyományosan a küldötteket is megválasztották az eseményen. A klubok egyhangúlag dr. Kancz Csaba elnök úr és Popovics György elnökségi tag mellett tették le a voksukat.

Az MLSZ Komárom-Esztergom Vármegyei Igazgatóságának ligaértekezlete
Fotó: beküldött

Novák Péter Bozsik programért felelős klubfejlesztési mentor tájékoztatta az egyesületek képviselőit a nevezésekről és a program aktualitásairól. Khéner László területi igazgató kitért a TAO infra pályázatokra, a sportorvoslás helyzetére, illetve az amatőr szférát is érintő digitalizációs fejlődésre és annak jövőképére.

Az igazgató felhívta a figyelmet az egyesületek közötti Fair Play szabályok betartására, valamint az egymás közötti  kommunikáció javítására. Az értekezleten szó esett még a versenyügyi kérdésekről, valamint Tóth Attila versenybizottsági elnök és Csák Albert grassroots koordinátor tájékoztatta a szép számban megjelent egyesületi vezetőket az aktualitásokról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában