Labdarúgás

2024.09.08. 19:05

Döntetlent játszott a Komárom - fotókon a meccs

Drámai körülmények között ért véget a mérkőzés. A Komárom VSE együttese a párharc végén egyenlítette ki az ütközetet.

Kemma.hu

Hazai pályán fogadta a Komárom VSE a Gyirmót FC Győr II. csapatát. Az ütközet igen izgalmasan alakult: az első gólt már a 19. percben megszerezte a Gyirmót Kiss Norbert találatával, azonban nem sokkal később, a 32. minutumban egyenlített Sandal Dominik, így 1-1-es döntetlennel vonultak az öltözőbe a csapatok. 

Megmentette magát a vereségtől a Komárom VSE (zöld mezben)
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

A második felvonásban mindkét együttes kettő gólt szerzett: a 66. percre már 3-1-re vezettek a vendégek, azonban a mérkőzés végére felszívta magát a Komárom. Először a 82. percben rúgták a kapuba a labdát, majd Tímári Norman a 95. percben mentette meg csapatát az újabb vereségtől. Drámai körülmények között ért véget a mérkőzés.

Labdarúgás, NB III., Észak-Nyugati csoport, 7. forduló

Komárom VSE - Gyirmót FC Győr II. 3-3 (1-1)
Komárom, Berecz Dezső Sporttelep, vezette: Papp Á. (Kulman T., Blum D.)

Komárom: Szabó - Óvári, Bartos (Csöngei 58.), Horváth, Sandal, Köles (Koch 82.), Szecsődi, Nagy (Bán 82.), Lőrincz (Kubicsek 70.), Kapus (Tímári 70.), Múcska.
Gyirmót: Papp - Tullner, Marlen (Cserkuti-Németh 80.), Reizer, Kovács (Szabó 85.), Lázár, Kráz (Rozs 60.), Kiss, Erdei, Ominger, Somogyi.
Gólszerzők: Sandal (32., 82.,) Tímári (95.), illetve Kiss (19.), Marlen (48.), Ominger (66.)
Kiállítva: Tullner (50.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában