Kick-box

2024.09.13. 11:52

Elképesztő esztergomi teljesítmények Szombathelyen

Éremeső vármegyénk sportolóitól. Az Esztergomi Kick-Box SE harcosai 5 arany- és 2 ezüstéremmel zártak a felnőtt és Master Class országos bajnokságon.

Kemma.hu

Szombathelyen rendezték a kick-box országos bajnokságot, ahol természetesen az Esztergomi Kick-Box SE versenyzői is megmérettették magukat. Kiemelkedően szerepeltek, hiszen egyesületük 5 arany- és 2 ezüstéremmel zárta a kihívást. Kajtár Bence (74 kilogramm), Kovács Marcell (94 kilogramm) light contactban és Révai Kornél (94 kilogramm) kick light kategóriában állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Fontos kiemelni Csorba Ádám nevét is, hiszen hosszabb kihagyás után a light contact és kick contact mezőnyében is aranyérmet szerzett.

Mindent beleadtak az Esztergomi Kick-Box SE harcosai
Forrás: Esztergomi Kick-Box SE/Facebook

Marcell és Kornél az első helyezések mellett is odatette magát. Előbbi szintén tatamira lépett a kick light versenyszámában, utóbbi pedig light contactban, ahol másodikként végeztek az arany mellett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában