Vízilabda

2 órája

Erősen lejtett a medence a házigazdák felé

A TVSE szoros meccsen szenvedett vereséget Cegléden.

Petrik József

A TVSE férfi vízilabda-csapata (fehér sapkában) ezúttal nem tudott pontot szerezni

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

Vízilabda, OB I. B, férfi, 2. forduló

Ceglédi VSE–Tatabányai Vízmű SE 8-7 (2-0, 1-3, 2-2, 3-2)

Cegléd, 100 néző, vezette: Szabó X., Berki A.

Tatabánya: Szabó II. – Gombos, Kovács P., Várnagy M., Fekete B. 1, Várnagy P. 1, Hargitai 2. Csere: Takács G. 2, Galler 1, Böszörményi, Vajda, Dubinák, Bodnár G. Edző: Kiss Szabolcs.

Emberelőny: 9/1, illetve 2/1.

Gól ötméteresből: 3/3, illetve 0.

Kipontozódott: Böszörményi, Várnagy M.

Az első negyedben két tatabányai figyelmetlenség után máris 2-0-ra vezetett a hazai együttes. Innen azonban még simán visszakapaszkodtak a vízművesek, sőt, a harmadik negyedben 5-3-as vezetésre tettek szert. A rutinosabb ceglédiek a azonban remekül éltek a játékvezetők kínálta lehetőségekkel. Elég, ha csak megnézzük a két gárda kiállításai közötti különbséget, illetve az ötméteresek számának eloszlását…

Amikor végül kiegyenlített, majd átvette a vezetést a vendéglátó csapat, a TVSE-nek még lett volna módja az egyenlítésre, de már nem ítéltek semmit a javára, és ilyen – partról érkező – külső nyomásra ez a fiatal együttes még nincs felkészülve. Mindenesetre Kiss Szabolcs tanítványai nem vallottak szégyent és közel álltak a bravúrhoz.

Kiss Szabolcs: – Meg kell tanulnunk nyerni! A védekezésünk most is rendben volt, de továbbra is erre fektetjük a fő hangsúlyt. Sajnáljuk, hogy így zajlott és zárult ez a meccs, ám már készülünk VIWA OSC elleni összecsapásra.        

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában