Labdarúgás

2024.09.11. 08:00

Sztárfocistákkal találkozott Erős Gábor

Erős Gábor országgyűlési képviselő is meglátogatta a gálamérkőzést, ahol két egykori sztárfocistával találkozott. Kabát Péter és Kovács Zoltán szintén a helyszínről követte a mérkőzést.

Kemma.hu

Erős Gábor a Facebook-oldalán posztolt azzal kapcsolatban, hogy két egykori újpesti sztárjátékos, Kabát Péter és Kovács Zoltán is a helyszínről követte a Dorogi FC és az Újpest közötti edzőmérkőzést A helyszínen találkoztak, az élményeiről pedig beszámolt Esztergom térségének országgyűlési képviselője.

Balról jobbra: Kabát Péter, Erős Gábor és Kovács Zoltán.
Forrás: Erős Gábor/Facebook

− Játékvezetői pályafutásom során sok nagyszerű labdarúgóval sikerült személyesen találkoznom, itthon és külföldön egyaránt. Mindig nagy öröm, ha újra találkozom velük, bár már a pályán kívül. A hétvégén is így volt, amikor Dorogon, ahol idén 110 éves a Dorogi FC, jubileumi mérkőzést játszott az Újpest FC-vel.A mérkőzésen jelen volt két legendás hazai gólvágó, Kovács Zoltán és Kabát Péter. Mindkettőjüknek számtalan mérkőzést vezettünk, és Kabát Petivel még külföldön is, amikor 2006-ban, Ausztriában játszott a Pasching-Livorno UEFA-kupa mérkőzésen, idegenlégiósként. Jó volt újra találkozni és feleleveníteni a múltat − fogalmazta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában